søndag den 25. juli 2010

Strikkeprojekter

Der er så mange projekter, jeg gerne vil i gang med - faktisk står ideerne i kø i mit hoved.
Da jeg var på tur til Garn10, købte jeg en spole med 1,2 kg garn i hør/bomuld. Og jeg har rigtigt mange planer - nederdel, kjole, bluser....., skal jeg strikke i enkelt tråd, dobbelttråd..... store beslutninger jeg skal træffe.
I lørdags fandt jeg så lige det garn, jeg vil ha' som medløbergarn - faktisk tror jeg det er på tykkelse kinesertråd, hvis i husker, hvordan det så ud?
Nu vil jeg lave en strikkeprøve med de 2 garner på pind 3 - 3 1/2, og så kan det jo være at svaret på, hvad jeg skal strikke, dukker op......
Måske skal jeg bruge ideer fra nogen af jer? Jeg ta'r det i hvert fald med på strikkecafé hos Garn10 lørdag den 21. august 2010, kl. 9.00. Jeg har ikke været til strikkecafé der før, så det skal prøves - og måske ses vi der?

3 kommentarer:

 1. Hej Tina. Jeg har selv i går skrevet om problemet der opstår når man bare har sp meget man gerne vil. For mig endte det bare med at jeg ikke nåede noget som helst af det.. ;) Strikkeprojekter står i kø og min begejstring overstiger min formåen er jeg bange for hihi.

  Rigtig god søndag og tak for kigget
  Henriette/www.defemibyen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Du har da godt nok meget garn på hylderne, - det er nok både godt og ondt, at have det stående fremme :o)

  SvarSlet
 3. Hej igen. Jeg kan slet ikke undværet at have det så jeg kan se og røre :-) og ja.. aehmm.. host.. der er nok en del.

  SvarSlet