tirsdag den 5. oktober 2010

Strikkepindene gløder:

Jeg er kommet i gang med et nyt projekt "Stjernetrøje" fra Christel Seyfarth.
Egentlig burde jeg ikke strikke en sweater i uld, da jeg jo altid sveder, - men jeg ku' ikke stå for denne her, som lige er noget for mig, og så elsker jeg at strikke med flere farver. Ja, et stort projekt, der ta'r tid, men jeg kan godt li', at "thing ta'r tid". Kan virkelig mærke, at med denne form for strik, er jeg i mit es :D

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, det som du strikker. Jeg glæder mig til at se den færdig

  SvarSlet
 2. Forstår godt at pindende gløder. Stjernetrøjen er bare så smuk, Christel Seyfarth kan noget helt specielt

  SvarSlet
 3. Uha den glæder jeg mig meget til at se færdig :-) Mønsterstrik er jeg jo ikke særligt gode venner med, men en dag.. SÅ kan jeg.:)

  Kh Henriette

  SvarSlet
 4. Smukt med smuk på, Tina, den ser virkelig vidunderlig ud, den stjernetrøje.

  Jeg har stadig mit Mongolia til at ligge, halvvejs er jeg vel, jeg er ikke så tålmodigt et menneske som du, der føler glæde ved det sirlige flerfarvestrik, men pludselig en dag, så er jeg vel færdig.

  Glæder mig til at følge dit projekt...

  SvarSlet
 5. Hej Tina,
  Uh, det ser rigtig godt ud.
  Jeg kan især godt lide de lidt dæmpede farver, glæder mig til at se den færdig :o)

  Mh,
  Bettina

  SvarSlet
 6. Hej Tina.
  Den ser fin ud :o)
  Hvor hyggeligt at finde dig her. Jeg savner lidt strikkesnak i ny og næ nu hvor du er flyttet, synes ikke rigtig jeg har mødt andre entusiastiske strikkere på psykologisk institut. Jeg har netop købt ind til en helga isager sag - honey cardiganen, det er en laber sag, som jeg tror jeg kan magte :o)
  Jeg har også en lille strikkeblog - en deleblog med et par andre strikkere: vennestrik.blogspot.com. Den mangler dog lidt opprioritering, men der er også en phd at forsvare, to børnefødselsdage og et nyindkøbt landbrug i Solbjerg, som afventer familiens ryk-ind...

  kh Signe

  SvarSlet
 7. Jeg bliver da nødt til at følge med så jeg kan se din stjernetrøje færdig,den gad jeg også godt selv lave engang,men ville nok vælge at klippe den op og lave den til en cardigan/jakke ellers ville jeg smelte-tror jeg :)

  SvarSlet